به مناسیت ماه مبارک رمضان، ماه تقرب به خداوند،ترجمه ی دعای کمیل را برای مسلمانان انگلیسی زبان که گه گاهی به این بلاگ سر می زنند قرار می دهم.
به مناسیت ماه مبارک رمضان، ماه تقرب به خداوند،ترجمه ی دعای کمیل را برای مسلمانان انگلیسی زبان که گه گاهی به این بلاگ سر می زنند قرار می دهم.
انسان باید دائم الذکر باشد! کسی که دائم الذکر است، همواره خود را در محضر خدا می بیند و پیوسته با خدا سخن می گوید. پیغمبر(ص) با همین شب زنده داری و سحرخیزی و انس با شب، معارف الهی را می گرفتند... بلی،در آن لحظه های خاص و آن رحمت الهی در سحر! سحر! سحر!
آنکه از فرط گنه ناله کند زار کجاست؟
آنکه زاغیار برد شکوه بر یار کجاست
باز ماه رمضان آمد و بر بام فلک
می زند بانگ منادی که گنه کار کجاست
سفره رنگین و خدا چشم به راه من و توست
تاکه معلوم شود طالب دیدار کجاست
بار عام است خدا را به ضیافت بشتاب
تا نگوئی که در رحمت دادار کجاست
مرغ شب نیمه شب دیده به ره می گوید
سوز دل ساز بود دیده بیدار کجاست
ماه رحمت بود ای ابر خطاپوش ببار
تا نگویند که آن وعده ایثار کجاست
حق به کان کرمش طرفه متاعی دارد
در و دیوار زند داد خریدار کجاست
آن خدائی که رحیم است و کریم است و غفور
گوید ای سوته دلان عاشق دلدار کجاست
من ژولیده به آوای جلی می گویم
آنکه با توبه ستاند سپر نار کجاست
ژولیده نیشابوری
شعر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در مورد ماه مبارک رمضان با نام "ماه یزدان" به این شرح است:
جای شما در این شب های راز و نیاز با محبوب در حرم ولی خدا حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف التهیة و الثنا خالی است.برای همین مجموعه ی مناجات های سحر را که قبل از اذان صبح در این حرم با صفا پخش می شود را برای دانلود قرار دادم. اگر دلتان شکست و ملکوتی شدید، دوستان را فراموش نکنید.
جهت دانلود کلیک کنید
به مناسبت ماه مبارک رمضان لینک دانلود ترتیل قرآن کریم به تفکیک جز به جز با صدای استاد پرهیزگار قرار داده شد.
جهت دانلود کلیک نمایید.
کتاب حاضر گزیدهای از مجموعهی توصیهها، نصایح، تحلیلها و مواعظی است که در ماههای رمضان در طول ۲۲ سال گذشته از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۹۰ در بیانات حضرت آیتالله العظمی خامنهای ارائه شده است.
مخاطبان این مواعظ عموم مردم بودهاند هرچند گاه این سخنان در دیدار جمعی از قاریان قرآن کریم، کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران، نمازگزاران نماز جمعه، اساتید دانشگاهها، دانشجویان، شاعران و... بیان شدهاند.
بنابراین در انتخاب مطالب این کتاب دو ویژگی مورد توجّه قرار گرفته است:
اول اینکه موضوع بیانات ماه مبارک رمضان، معارف دینی مربوط به روزهداری، آداب دعا، تکالیف مؤمنان در این ماه از نظر فردی، اجتماعی و سیاسی و نظایر آن باشد.
دوم اینکه صرفاً در محدوده زمانی از حلول ماه مبارک رمضان تا پایان روز عید سعید فطر هر سال بیان شده باشد. خوانندهای که با دقّت این کتاب را مطالعه کند در فضای معنوی شریک میشود که گوینده بزرگوارش قصد انتقال آن را داشته است و این فضای معنوی در ماه رمضان که فضای معنوی و ملکوتی بر عالم و به خصوص بر جامعهی اسلامی و مؤمنین اهل عبادت حکم فرمان است، دو چندان میشود.
دستم چرا به گوشه ی دامان نمی رسد؟!
پایم چرا به خیمه ی جانان نمی رسد؟!
در طول عمر، درد زیادی چشیده ام
دردی به تلخی غم هجران نمی رسد
کتاب«نسیم هدایت، رهنمودهای بزرگان به طلاب جوان» تدوین شده از سوی علی وافی، دربردارنده چهل پرسش و پاسخ درباره آداب و رموز طلبگی و صدها نکته آموزنده درباره شیوه طلبگی است.
در بخشی از این کتاب توصیه های رهبر معظم انقلاب به طلاب جوان را می خوانیم:
پیروزی لب مرزی حسن روحانی را باید آخرین میخ بر «تابوت تقلب» دانست که روز ۲۴ خرداد ۹۲، روی شانههای رأیدهندگان دلبسته به جمهوری اسلامی تشییع شد، نمازش را شیخ خواند و زیر انبوهی از «اعتماد ملت به نظام» دفن شد. مراسم ختم آن هم با اخلاقمداری و قانونشناسی کاندیداهای بازنده به جشن ملی بدل شد و نظام را چندین رتبه در رنکینگ مردمسالاری دینی بالا برد.